Radek Pituch
Full Member

Pomógł? 28
|
 |
« : Październik 09, 2006, 10:29:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wojciech Lubicz-Łapiński
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 09, 2006, 10:45:49 » |
|
Radku, Moją opinie znasz  Znakomity jegomość, tfu... szwab 
|
|
|
|
pozdrawiam Wojciech Lubicz-Łapiński 
|
|
|
Mariusz
Newbie
Pomógł? 0
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 09, 2006, 04:28:35 » |
|
Fachowa robota , super poza w połączeniu z odkształceniami na płaszczu prezentuje się świetnie .
Pozdrawiam Mariusz
|
|
|
|
|
|
|
Grzegorz K.
Zjazd
Hero Member
Pomógł? 46
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 09, 2006, 05:26:06 » |
|
Fakt fajny szwab tylko że wydaje mi się iż ten człek ma coś nie tak z tą zgiętą ręką bo odcinek od ramienia do łokcia jest za długi w porównaniu z pozostałą częścią ręki ,no i jak dła mnie to jest on nieco za płaski A może tak tylko mi się wydaje .Pozdrawiam Grzesiek
|
|
|
|
|
|
|
Maciej Pawlica
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 10, 2006, 07:18:52 » |
|
NO! Bo już myślałem żeście, Radetzki, skulpczenie porzucili !! Figurka fajna ,po gębie widać ze szkopisku ciężko . Faktycznie, mogłeś mu bardziej ten szynel gazetami wypchać, ale na szczurach i trąbizupce chłopina i tak by się więcej nie wypasł. Maciek. Tak baj de łej, to pierwszy ,samoręcznie wydłubany Helmut na tej stronie.
|
|
|
|
|
|
|
Radek Pituch
Full Member

Pomógł? 28
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 10, 2006, 11:47:18 » |
|
Dzięki Panowie za uwagi. Co do jego grubosci to wzorowałem się na fotografiach, akurat ze Stalingradu i chyba duzego odstepstwa nie zrobiłem, ale wezme pod uwage te gazety przy nastepnym jegomosciu do pary. Jeszcze mu się przyjrze dokłądnie i może z tą zgiętą reką powalcze. Radek
|
|
|
|
|
|
|
Pawel Sterczewski
Newbie
Pomógł? 2
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 10, 2006, 12:16:27 » |
|
A może dodać mu małe conieco na zgiętym kolanie aby było lepiej zaznaczone. A oprócz tego jest fajny.
|
|
|
|
|
|
|
Maciej Pawlica
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 10, 2006, 01:08:47 » |
|
Te gazety to ino na pohybel szkopowi, bo jestem pewien że dokumentacyjnie sprawdziłeś go do 3-ciego aryjskiego pochodzenia. Ulep mu do kompanii okutanego w damskie futro spaślaka z odmrożonym kinolem, pepeszką i w walonkach , albo dwóch łubiankach na truskawki na nogach (widziałem takie ,,obuwie" na kończynach jakiegoś przedstawiciela herrenvolku spod Stalingradu)  Pozdrawiam ,Maciek.
|
|
|
|
|
|
|
Radek Pituch
Full Member

Pomógł? 28
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 10, 2006, 01:22:06 » |
|
Maćku wiem o czym mówisz, też widziałem takie zdjęcie. Pomyśle co wykombinować z drugim jegomościem. Taki zmarznięty grubas to fajny pomysł. Skończe tego i zaczne działać z nastepnym. Radek
|
|
|
|
|
|
|
Maciej Pawlica
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 10, 2006, 02:19:45 » |
|
W razie czego to ja Koleżance Małżonce futro zabiorę, jak mi na grzbiecie nie pęknie to z nocnikiem na głowie zdjęcie se zrobię i na forum kontrrefekt ów zamieszczę . Pro publico bono Maciek
|
|
|
|
|
|
|
Radek Pituch
Full Member

Pomógł? 28
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 10, 2006, 11:38:32 » |
|
Ciekawa propozycja Maćku. Forumowe materiały referencyjne by sie wzbogaciły przy okazji  Radek
|
|
|
|
|
|
|
|