Powrót do serwisu figurki.org Forum Figurki.org

Wrzesień 09, 2010, 02:14:37 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Poprawiony został problem z logowaniem.

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Andrea Miniatures - Viking Fury - Nr S9-B28 - popiersie 1/10  (Przeczytany 210 razy)
Katarzyna Manikowska
Zjazd
Hero Member
*

Pomógł? 42

Zobacz profil Email
« : Lipiec 05, 2010, 08:03:05 »

W piątek wyciągnęłam z Figusa to oto popiersie:
http://www.andrea-miniatures.com/market/AspsProductos/Detalle.asp?IdProductoDetalle=1503
Przed obejrzeniem go nie byłam do końca pewna, czy naprawdę chcę je mieć - nie podobało mi się pudełkowe malowanie, i obawiałam się, że może to być wina skopanej rzeźby. Jednak nie. Rzeźba, owszem, trochę skopana jest, ale większość niemiłego wrażenia to mimo wszystko sprawka malarza. Uff...  Spoko
Powydziwiam na ten temat więcej w wątku warsztatowym, na razie grzeczny inbox.

Pudło:

Karteczka z instrukcją doboru kolorów:

Zawartość pudła:

Części:

Zbliżenia kad łubka:

Bardzo ładna kolczuga:

Hełm luzem i na głowie wikinga:

Drobne luźne detale - kosmyk włosów nad lewym uchem i końcówka pasa do tarczy:

Warkoczyki:

*

Pomógł? 0

« Odpowiedz #1 : Lipiec 05, 2010, 08:41:22 »

BARDZO ŁADNE POPIERSIE NAJLEPSZE JAKIE DO TEJ PORY WYDALA ANDREA MOIM ZDANIEM OCZYWIŚCIE BIORĄC POD UWAGĘ ŻE ZOSTAŁA WYRZEZBGIONA PRZEZ "FREEMANA" MOŻNA BYŁO SIĘ TEGO SPODZIEWAĆ W KOŃCU NAPRAWDĘ  DOBRYCH KILKA POZYCJI WYSZŁO Z POD JEGO DŁONI NP.PORT ROYAL ,OLFO ,TORTUGA PIRATE ,BUCCANER,VERTHANDI-WORLORD SAGA ,SANTAS REST ,GEPETTO DREAMS I WIELE INNYCH POSIADAM JUŻ KILKA JEGO POZYCJI I MOGĘ Z CAŁA PEWNOSCIĄ POWIEDZIEĆ ZE FIGURKAMI JESZCZE NIGDY NIE BYŁEM W ŻADEN SPOSÓB ROZCZAROWANY JAK I POD WZGLĘDEM WIELKOŚCI JAK I RZEZBY PO PROSTU REWELACJA POZAZDROŚCIĆ KUNSZTU.POPIERSIE REWELACYJNE NAPRAWDĘ MAM NADZIEJĘ ZE W NIEDŁUGIM CZASIE ZOBACZĘ JE ZROBIONE PRZEZ CIBIE KASIU JEST TAM NA CZYM POSZALEĆ Mrugnięcie   

PS.DLA ZAINTERESOWANYCH JAK WIELE PRACY BYŁO WŁOŻONE W TE PRZEPIĘKNE POPIERSIE PODAJE LINK   http://www.lafabricaroja.com/foro2009/viewtopic.php?f=14&t=6408
Katarzyna Manikowska
Zjazd
Hero Member
*

Pomógł? 42

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 05, 2010, 10:08:12 »

Ha, kolczuga z prawdziwych kółek! Pięknie...
Mariusz - no robię chłopka, robię... Dzisiaj de facto zaczęłam. I zaiste zamierzam poszaleć.

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!